excl. btw

Tassensets

Dakkleur
Afmetingen
Kleur
Filters wissen
30 producten
Sorteren:
 
Pagina 1 van 2

Slijtvaste tenttassen – handige tent onderdelen

Ben je van plan om je partytent binnenkort af te breken? Maar weet je niet waar je alle tentstokken moet laten en ben je nog op zoek naar een geschikte opbergplaats?

Onze tip: gebruik een tenttas. Tent tassen, ook wel tentstokken zak of tentstok zakken genoemd, beschermen niet alleen betrouwbaar je opslag- of partytent en je vouwpaviljoen, maar zorgen er ook voor dat alle tentstokken en haringen bij elkaar blijven.

Een heel handig tent onderdeel! Waar je precies op moet letten bij het opbergen van tenten en andere voordelen van tenttassen, lees je hieronder.

Slijtvaste tenttassen – handige tent onderdelen

Onze tenttas - de perfecte waterdichte opbergzak voor je tent

Bij aankoop van je opslag- of partytent en je vouwpaviljoen ontvang je alle tentstokken en tentharingen in een doos. Een stokkenzak of een tentframe tas moet je apart kopen. Je kunt je tent wel voorlopig in de dozen opbergen. Maar omdat het kartonnen materiaal bij elk gebruik instabieler wordt en gemakkelijk kan scheuren, bestaat het risico dat je bijvoorbeeld delen van de tentstokken of de haringen verliest. De oplossing: onze losse tentzakken.

Onze tent tassen zijn uiterst slijtvast en ontworpen voor het vervoeren en veilig opbergen van tenten. Ze hebben praktische handgrepen en kunnen snel worden geopend en gesloten met een rits. Nog een pluspunt van tentstok zakken: ze zijn waterdicht en vuilafstotend. Het Oxford-materiaal van hoge kwaliteit beschermt je tent tegen vocht en vuil. Dit voorkomt roestvorming op de stokken en schimmelvorming op het tentdoek. Bij Profitent24 vind je deze zwarte tenttassen XXL in ons assortiment onder accessoires.

3 tips voor het opslaan van tenten in een tent tas

Om ervoor te zorgen dat je je tent veilig opbergt, hebben we 3 tips samengesteld voor het opslaan van partytenten met behulp van een tent tas:

 1. 1

  Controleer het frame op volledigheid

  Voordat je de tentstokken van je partytent of vouwpaviljoen in de tentstokken tas opbergt, raden we je aan om eerst te controleren of alle onderdelen van het product aanwezig zijn. Hiervoor kun je bijvoorbeeld de montagehandleiding gebruiken. Mis je tentstokken of zijwanden met ramen? Geen probleem - op de meeste Profitent24-producten krijg je 10 jaar garantie op reserveonderdelen vanaf de aankoopdatum. Vraag gewoon bij aankoop of dit ook voor jouw tentproduct geldt.

 2. 2

  Maak je partytent goed schoon

  Om het materiaal te beschermen en te onderhouden, is het raadzaam om de tent eerst goed schoon te maken voordat je hem in de tent zak opbergt. In de regel zijn een spons en een commercieel schoonmaakmiddel voldoende. Voor hardnekkiger vuil op het dakzeil kunnen ook speciale PE/PVC-reinigers worden gebruikt.

 3. 3

  Laat de partytent of de vouwtent goed drogen.

  Voordat je de partytent of vouwtent opbergt in de tentstokken zak, moet je ervoor zorgen dat het zeil en de stokken droog zijn. Anders kan vocht leiden tot schimmel en roest. Zodra de tent droog is, kan hij worden opgeborgen in de tenttas. Je kunt je tent het beste opbergen in een droge, gematigd warme (10-20 graden Celsius) ruimte die niet is blootgesteld aan sterke temperatuurschommelingen. De juiste opslag van een tent beschermt tegen schade en verlengt de levensduur van je product. Vooral als de tent voor langere tijd in de tenttas wordt bewaard, is dit een belangrijk punt om rekening mee te houden.

Vind de juiste tenttas

Bij Profitent24 vind je zwarte Oxford tenttassen voor opslag-, partytenten en voor vouwpaviljoens. Deze tenttassen horen bij de overeenkomstige afmetingen van de tentsoorten en worden aangeboden als sets.

Zo kun je kiezen uit tentstokkentassen voor partytenten van 3 meter breed tot 8 meter breed. De stokkentassenset voor vouwpaviljoens bestaat uit twee zakken - één voor het dakzeil en één voor de zijwanden met ramen van het paviljoen.

Alle tenttassen van Profizelt24 zijn stabiel, waterdicht en van professionele kwaliteit.

Vind de juiste tenttas

Het opbergen van je tent - Samengevat

De zak voor tentstokken wordt gemaakt van robuust materiaal, is dus van goede kwaliteit en is ook nog eens bijzonder praktisch. Je zou deze tenttassen ook "multifunctionele tenttassen" kunnen noemen, want onze tentstok zakken lossen twee problemen tegelijk op: er raken geen haringen of tentstokken meer kwijt bij het opbergen van je tent  en tegelijkertijd is je tentzeil optimaal beschermd tegen vuil en vocht. Bovendien zien de zakken voor tentstokken er netjes uit en maken ze een handig en eenvoudig transport van je stalen of aluminium paviljoen mogelijk.

Overtuig jezelf van onze tenttassen - zie in onze video hoe eenvoudig en ongecompliceerd het opbergen van de tenten is dankzij deze tassen!

Klantenservice

Je weet niet zeker welke tenttas het meest geschikt is voor bijvoorbeeld je vouwpaviljoen? Je vindt geen geschikte tent tassen set voor jouw product? Of wil je persoonlijk advies? Onze medewerkers adviseren je graag over welke tentzak- of setcombinatie voor jou geschikt is.

Neem gewoon contact met ons op, telefonisch op +31 591 728270, per e-mail op service@profizelt24.de of bezoek ons ter plaatse in onze vestiging in Emmen.

Professioneel advies

service-luuk