excl. btw

Gevels met vensters

Dakkleur
Afmetingen
Kleur
Filters wissen
16 producten
Sorteren:
 

Partytent gevels met vensters kopen

De waterdichte PVC gevels met vensters zijn beschikbaar voor partytenten met een hoogte van 2,0 m en 2,6 m. De beschikbare afmetingen voor de breedte zijn 3, 4, 5, 6 of 8 meter. Producten van alle afmetingen zijn in het wit verkrijgbaar. De gevels met een hoogte van 2,6 meter en een breedte van 5, 6 en 8 meter zijn in het wit en in het groen te bestellen.

Koop de gevels met vensters nu als accessoire bij je partytent!

Partytent gevels met vensters

Opties ingangen tent

Onze partytenten zijn voorzien van zijwanden aan de zijkant en gevelzijden aan de voor- en achterkant. De zijwanden zijn voorzien van vensters. De ondoorzichtige gevelwanden zijn voorzien van ritssluitingen.

Er kunnen gelegenheden zijn waarbij het logischer is om een opening te hebben met zowel een ritssluiting als een venster. Dit kan op twee manieren worden opgelost. Een zijwand kan worden ingewisseld voor een tentingang met ritssluiting, zodat er een opening aan de zijkant van de partytent is. De andere optie is het inwisselen van de massieve gevelzijde voor de gevels met vensters.

Voordelen t.o.v. standaard partytent gevel

Ten opzichte van een partytent met normale gevelzijden bieden partytenten voorzien van gevels met vensters enkele voordelen.

 1. 1

  Open blik

  Normaal gesproken kan alleen door de zijkant naar buiten worden gekeken. Met vensters aan de zijkant én aan de gevelzijden kan vanuit alle hoeken naar buiten worden gekeken. Met een extra doorkijk aan de gevelzijde bied je personen die in de partytent staan een ultieme panoramablik!

 2. 2

  Lichte ambiance

  Gevels met vensters bieden niet alleen een doorkijk, maar zorgen er ook voor dat er van alle kanten daglicht in de partytent komt. Dit biedt met name overdag een lichte en open sfeer. Verder heeft de partytent minder lang kunstmatige verlichting nodig. Door de gevels met vensters te gebruiken krijg je dus niet alleen een meer natuurlijke lichtbron, maar bespaar je ook op onnodige energiekosten.

 3. 3

  Partytent wordt veelzijdiger

  Dankzij de vensters in de gevelzijden van de partytent kan de tent op meer verschillende manieren worden neergezet. Bij een tent met normale zijwanden moeten de zijkanten naar de zon gericht worden, aangezien zonlicht uitsluitend via de zijwanden in de tent komt. Dit kan vervelend zijn als je bijvoorbeeld een tent met een afmeting van 4 bij 8 hebt, en de tuin slechts 7 meter breed is. Met de bevensterde gevelzijden maakt het niet uit hoe de tent staat. Aangezien de partytent aan alle kanten licht binnen laat, kan hij in alle posities geplaatst worden.

Materiaal partytent gevelzijde

De gevelzijden met vensters zijn gemaakt van een robuust PVC zeil van hoge kwaliteit. Hierdoor zijn de gevelzijden waterdicht en UV-bestendig. Het dak van de partytent hangt over de zijwanden en geveldelen heen, waardoor water soepel via de zijkanten wegloopt. De gevelzijden worden met witte tentelastieken aan het stalen frame bevestigd. Uiteraard is het ook mogelijk om de gevelzijden (en de zijwanden) weg te laten als daar behoefte aan is.

Klantenservice

Heb je een vraag over onze gevels met vensters? Geen probleem! Ons serviceteam staat voor je klaar!

Professioneel advies

service-luuk
*1 Oorspronkelijke totaalprijs in deze webshop, incl. 21% btw.