excl. btw

Tent ingangen

Dakkleur
Afmetingen
Kleur
Filters wissen
3 producten
Sorteren:
 

Tentingangen voor partytenten

De ingangen van een partytent bevinden zich normaal gesproken aan de gevelzijden: de voorkant en achterkant van de tent. In de gevelzijde bevinden zich 1 of 2 ritssluitingen, waarmee de tent kan worden geopend en gesloten. De zijkanten van onze partytenten bestaan uit onafhankelijke zijwanden. Hierdoor is het mogelijk om één zijwanddeel weg te laten, om een nieuwe ingang te creëren. Het resultaat is een onoverdekte opening, die alleen kan worden afgesloten door de gehele zijwand weer op te hangen.

Prettig dat de optie van een zij-ingang bestaat, maar natuurlijk begrijpen we het als je iets sfeervollers zoekt of de ingang sneller wilt kunnen afsluiten. Om deze redenen zijn de tentingangen ontwikkeld.

Tentingang: Arabische ingang

De Arabische ingang tovert een zijwand om tot een sfeervolle luifel. Hiervoor wordt de originele zijwand van de tent gebruikt. Uitsluitend de bovenkant van de zijwand dient aan het frame van de tent te worden gemonteerd met tentelastieken – de zijkant en onderkant van de zijwand blijven los. Hierdoor kan het zijwanddeel in kwestie omhoog worden gevouwen. Met twee roestvrijstalen buizen die op de grond staan en eentje die de twee staande buizen verbindt vormt de oorspronkelijke zijwand een waterdichte overkapping. De luifel wordt in de grond verankerd met scheerlijnen en haringen (bij verzending inbegrepen).

De Arabische ingang kan ook worden gebruikt ter versiering van de achterzijde van de partytent, aangezien deze gevel is uitgerust met twee ritssluitingen.

Tentingang: Arabische ingang

Tentingang: zijwand met ritssluiting

Het weglaten van een zijwand biedt weliswaar een ingang aan de zijkant, maar een dergelijke ingang heeft ook een aantal nadelen. Er blijft een groot gat over, dat bijvoorbeeld niet gemakkelijk kan worden afgesloten wanneer daar behoefte aan is. Aangezien je tijdens een feest of evenement liever niet in de weer gaat met zijwanden en tentelastieken, is de zijwand met ritssluiting ontwikkeld. Deze ingang vervangt een traditionele zijwand. Het biedt je de mogelijkheid aan de zijkant van de partytent een extra toegang te maken die snel kan worden geopend en gesloten.

De zijwand met ritssluiting is 2 meter breed en beschikbaar in de hoogtes 2 m en 2,6 m. De zijwand is gemaakt van PVC en is 100% waterdicht.

Partytent zijwand met ritssluiting

Tentingang: gevels met vensters

Behalve ingangen aan de zijkant bieden we ook producten aan om de oorspronkelijk gevelzijden van de partytent aan te passen. Doordat de gevelzijden geen vensters hebben, komt er normaliter alleen daglicht via de zijkanten binnen.

Als je een lichtere sfeer in de partytent wil creëren, dan zijn onze gevels met vensters een goede optie. Door de vensters komt meer daglicht binnen en geeft de tent een 360° karakter. De gevels met vensters zijn eveneens voorzien van ritssluitingen, zodat de voor- en achterkant van de tent nog altijd geopend kunnen worden.

Tentingang: gevels met vensters

Klantenservice

Heb je een vraag over onze tentingangen? Geen probleem! Ons serviceteam staat voor je klaar!

Professioneel advies

service-luuk
*1 Oorspronkelijke totaalprijs in deze webshop, incl. 21% btw.