excl. btw

Scheidingswanden, brandveilig

Partytent scheidingswand / tussenwand

Met een brandvertragende scheidingswand wordt een partytent flexibel in twee vertrekken opgedeeld, zodat iedere ruimte zijn eigen functie krijgt.

Onze tussenwanden voor partytenten zijn verkrijgbaar in twee verschillende hoogtes: 2 meter en 2,6 meter hoog. De 2 meter hoge tussenwand is beschikbaar in de breedtematen 4, 5 en 6 meter. De 2,6 meter hoge scheidingswand wordt geleverd in de breedtematen 4, 5, 6, 7 en 8 meter. Ze worden eenvoudig aan het frame bevestigd met elastieken, die bij de levering zijn inbegrepen.

De scheidingswanden zijn gemaakt van hoogwaardig, ca. 500 g/m² PVC materiaal. De wanden zijn uitgerust met 3 ritssluitingen, zodat verschillende doorgangen gecreëerd kunnen worden. Tussenwanden zijn uitsluitend verkrijgbaar in de kleur wit.

Partytent scheidingswand / tussenwand

Waarom een scheidingswand?

Hoewel een partytent uiterst behulpzaam is om een grote overdekte ruimte te creëren, heeft de binnenruimte ook een nadeel: het is letterlijk één grote ruimte. Een partytent biedt voor sommige gelegenheden te weinig privacy of veiligheid. Met een PVC scheidingswand deel je de tent in verschillende vertrekken in, die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden.

Een ander voordeel van de partytent tussenwand is de sfeer. De vaak langgerekte ruimte van een partytent kan wat ongezellig en overweldigend ogen, zeker als je slechts een beperkt gedeelte wil inzetten als feestruimte. Met een tussenwand creëer je gemakkelijker een intieme, gezellige sfeer.

Gebruiksvoorbeelden van partytent scheidingswanden

De partytent tussenwanden maken vele nieuwe opties voor het gebruik van je partytent mogelijk. Hieronder geven we een aantal voorbeelden van hoe het product al eerder door onze klanten gebruikt is, plus tips en suggesties hoe je de wanden zelf in kunt zetten.

 1. 1

  Ruimte voor catering in partytent

  Het bereiden en opdienen van maaltijden werkt prettiger als er twee ruimtes beschikbaar zijn in plaats van één. Bereid kleine maaltijden buiten zicht in de kleine ruimte van je partytent, terwijl het buffet prachtig gepresenteerd in de grote ruimte staat. Of dien het voedsel op in de kleine ruimte en richt de grote in als een eetzaal voor je gasten. Opscheppen in de eerste zaal van de partytent, eten in de tweede ruimte.

 2. 2

  Extra opslagruimte

  Een partytent kan uitstekend dienen voor de opslag van goederen en voorraad. Het staat wel slordig als in dezelfde ruimte ook gasten worden ontvangen. Met de scheidingswand wordt de partytent duidelijk in een opslagruimte en een feestruimte verdeeld. Er is zo geen aanvullende, externe opslagruimte nodig. Richt de feesttent zo in dat de bar vóór de tussenwand staat. Zo heeft het personeel vlotte toegang tot de opslagruimte, zonder dat ze de tent hoeven te verlaten om voorraad bij te vullen.

 3. 3

  Partytent op beurzen en markten

  Een partytent wordt ook regelmatig gebruikt voor het presenteren van goederen en diensten op beurzen en markten. Een partytent is echter vaak te groot voor slechts één verkoper, terwijl het rommelig oogt als er meerdere vertegenwoordigers in één tent worden ondergebracht. Met één of meerdere wanden krijgt iedere agent zijn eigen stand, die hij zelf naar eigen smaak kan inrichten. Zo oogt iedere stand of kraam netjes, verzorgd en professioneel.

 4. 4

  Overdekte rokersruimte in partytent

  Met name bij slecht weer is het voor rokers vervelend om de partytent te verlaten om hun sigaret te kunnen roken. Met de PVC scheidingswand creëer je eenvoudig een overdekte rokersruimte in je partytent. Doordat zijwanden en gevelwanden bij onze partytenten kunnen worden weggelaten, kan de partytent aan de ene kant helemaal worden afgesloten, en aan de andere kant juist helemaal open worden gelaten. Tussen de open en de gesloten ruimte hangt dan de brandvertragende scheidingswand. Zo kunnen rokers gemakkelijk het feest tijdelijk verlaten voor een sigaret, terwijl ze toch in een overdekte en gezellige open ruimte van de partytent staan. Je overige gasten hebben zo ook geen last van de rook.

Opbouw scheidingswand partytent

De scheidingswanden zijn eenvoudig aan de partytent te bevestigen. Voor de montage gebruik je meerdere elastieken, waarmee de tussenwand eenvoudig aan het frame wordt ophangen. Deze elastieken zijn hetzelfde als de elastieken van de rest van de partytent. Net als bij de aankoop van de tent zijn de elastieken bij de bestelling van een tussenwand inbegrepen. Mochten de tentelastieken na verloop van tijd uitgelubberd of beschadigd raken, dan kan dit product eenvoudig per 25, 50, 75 of 100 stuk worden nabesteld.

Na afloop van het feest of evenement is de tussenwand gemakkelijk weer te verwijderen en op te bergen. Klaar voor het volgende feest.

Opbouw scheidingswand partytent

Ingangen tussenwand partytent

Een tussenwand heeft standaard 3 ritssluitingen: één in het midden, en eentje in iedere zijde naast het midden. Je kunt een geopend stuk tussenwand oprollen en boven vastmaken. Daardoor zijn meerdere openingen mogelijk. Open bijvoorbeeld de twee buitenste ritsen voor een brede doorgang in het midden, of een van de buitenste ritsen en de middelste voor een smallere deur aan een van beide zijden. Of open slechts één ritssluiting, voor een smalle doorgang die maximale privacy geeft voor de aanliggende ruimte.

Klantenservice

Heb je nog vragen over de scheidingswanden / tussenwanden voor partytenten? Geen probleem! Ons serviceteam staat voor je klaar!

Professioneel advies

service-luuk