Telefonisch advies van experts via +31 20 26 25 900
  • 10 jaar vervangingsgarantie
  • Topkwaliteit
  • Persoonlijk advies van experts: +31 20 26 25 900

Grondframe

16 resultaten

Grondframe voor partytent & opslagtent kopen

Dankzij een grondframe staat je partytent of opslagtent extra stabiel bij harde wind, storm of andere vormen van slecht weer. Onmisbaar als je de tent gedurende langere periodes wil gebruiken!

Voordelen van een grondframe

1. Verhoogde stabiliteit van de tent

Als de onderkant van de tent beweegt, gaat ook de bovenkant heen en weer. Een tent zonder grondframe wordt een bijeen gehouden door het dak. Verder staat de tent in de grond verankerd. Hierdoor zit er wat speling op de onderkant van het frame en kan de tent aan de bovenkant heen en weer bewegen in de wind. Met een grondframe verbind je de staanders ook aan de onderkant. Zo haal je de speling op de constructie weg en beweegt de tent ook aan de bovenkant minder in de wind.

2. Extra bevestiging van de zijwanden

Het grondframe biedt een extra optie om de zijwanden aan het frame te bevestigen. Zonder grondframe kunnen de zijwanden uitsluitend aan de bovenkant en zijkant worden vastgezet. Doordat je met het grondframe ook onderaan een bevestigingspunt voor de elastieken hebt, staan de zijwanden strakker en steviger.

3. Professioneel uiterlijk van partytent

Met een grondframe staat je partytent stabieler en beweegt hij minder. Het doek van de zijwanden heeft minder kans om in de wind te bewegen. Hierdoor heeft je partytent een stabiel, strak en professioneel uiterlijk.

4. Flexibele opbouw

Het grondframe is geen vaste constructie, maar bestaat uit afzonderlijke buizen en koppelstukken. Het grondframe kan dus volledige worden gemonteerd, maar er kunnen ook delen worden weggelaten als dat beter uitkomt. Bij de ingang van de tent heb je bijvoorbeeld liever geen buis op de grond, omdat het dan een mogelijke struikelplaats wordt.

Klantenservice

Heb je nog vragen over een grondframe voordat je er een wil bestellen? Geen probleem! Onze klantenservice geeft je advies over ieder product uit ons assortiment. Bel ons via +31 20 26 25 900 (Ma. - vr.: 9 - 18 uur, Za.: 9 - 13 uur) of stuur een e-mail naar klantenservice@profitent24.nl.