Telefonisch advies van experts via +31 20 26 25 900
 • 10 jaar vervangingsgarantie
 • Topkwaliteit
 • Persoonlijk advies van experts: +31 20 26 25 900

Verbindingsgoot / Regengoot

37 resultaten

Tent accessoires: Verbindingsgoot / Regengoot

Is je huidige partytent of easy up te klein voor het volgende feest? Of is je opslagtent niet groot genoeg voor je nieuwe klus? Natuurlijk kun je dan een groter model kopen. Dat is echter een flinke investering. Je zit bovendien met een tent die later wellicht minder van pas komt. Om dit probleem te verhelpen verkopen wij PVC Verbindingsgoten / Regengoten. Met dit product kun je eenvoudig twee kleinere partytenten, easy up partytenten of opslagtenten met elkaar verbinden, om zo één grotere tent te creëren. De regengoot leidt water weg van de overgang tussen de tenten, zodat je gasten ook daar droog staan.

Wanneer komt een Verbindingsgoot / Regengoot van pas?

Verbindingsgoten en regengoten worden gebruikt om twee Partytenten, Easy Up Partytenten of Opslagtenten in de lengte of breedte met elkaar te verbinden. Er zijn verschillende maten beschikbaar, zowel qua hoogte als qua lengte.

Dit product is erg geschikt voor evenementen op grote terreinen. Twee kleine partytenten met koppeling bieden namelijk meer opties dan één grote tent:

 • Stel de twee kleine tenten los van elkaar op
 • Koppel de twee kleine tenten om één groot exemplaar te creëren
 • Zet één tent op en laat de andere en de regengoot in de opslag liggen

Verbindingsgoten worden ook wel regengoten genoemd, omdat ze waterdicht zijn en neerslag wegleiden van de constructie. Als er op de dag van je volgende feest regen voorspeld wordt, staan je gasten dus gegarandeerd droog tussen de twee gekoppelde tenten.

Het is belangrijk dat de tenten in twee dimensies met elkaar overeen komen: (1) de hoogte van de twee tenten moet gelijk zijn, en (2) de twee tenten moeten even lang óf even breed zijn. Wil je de tent verlengen? Dan moeten de gevelzijden even lang zijn. Wil je de tent verbreden? Zorg dan dat de zijkanten van de twee tenten gelijk zijn. Zowel bij een verlenging als bij een verbreding is het belangrijk dat de zijwanden even hoog zijn.

Om een regengoot tussen twee easy up partytenten te installeren, hoeven alleen de zijden even lang te zijn. Aangezien de easy ups in hoogte verstelbaar zijn, is de hoogtemaat niet van belang.

Hoe bevestig je een Verbindingsgoot aan een partytent?

De verbindingsgoot wordt met elastieken aan het frame bevestigd. De goot sluit volledig aan, zodat er geen opening tussen de tenten overblijft. Bij easy up partytenten wordt de goot met klittenband aan de daken van de tenten bevestigd.

TIP: Heb je al een tent maar zoek je een reserveonderdeel om je tent te repareren? Geen probleem! Of het nou om de elastieken, de koppelstukken of de zijwanden gaat, wij hebben tot 10 jaar na de bestelling vervangende onderdelen op voorraad. Bekijk de pagina Accessoires en klik op het tabblad Reserveonderdelen voor het aanvragen van vervangende onderdelen.

Waarom onze Verbindingsgoot / Regengoot bestellen?

Onze verbindingsgoten zijn gemaakt van hoogwaardig PVC, zijn 100% waterdicht en bieden een hoge UV-bescherming. Bij neerslag verhinderen de verbindingsgoten dat water in de ruimte tussen de partytenten komt en fungeren ze als regengoten. De regengoten zijn van hoge kwaliteit en lijken qua materiaal sterk op vrachtwagenzeil.

Onze verbindindingsgoten voor partytenten zijn uitsluitend in de kleuren grijs of wit verkrijgbaar, en voor easy up partytenten uitsluitend in het wit. Qua hoogte en lengte zijn er verschillende afmetingen beschikbaar.

De voordelen van Verbindingsgoten / Regengoten

 • Robuust PVC-materiaal met dicht binnenraster
 • 100% waterdicht
 • Hoge UV-bescherming
 • Eenvoudig te installeren
 • Compleet met elastieken geleverd
 • Het gladde PVC zeil is gemakkelijk schoon te maken/houden
 • Beschikbaar voor Partytenten, Easy Up Partytenten en Opslagtenten

Samengevat

Verbindingsgoten / Regengoten zijn uiterst praktische producten om meerdere tenten aan elkaar te koppelen. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en bieden bescherming tegen regen en wind. Dit product is perfect wanneer je al een partytent hebt, maar deze te klein blijkt voor je volgende evenement. Je te kleine partytent vervangen met een groter exemplaar is redelijk duur. Meestal is het goedkoper om één grote partytent te creëren. Bovendien heb je bij toekomstige evenementen meer mogelijkheden: je kunt kiezen uit (1) één kleine partytent, (2) twee kleine los van elkaar of (3) twee kleine tenten die je aan elkaar koppelt om een grote te maken.

Service

Heb je nog vragen over onze regengoten, of heb je meer informatie nodig voordat je er eentje wil bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 20 26 25 900 (Ma. - vr.: 9 - 18 uur, Za.: 9 - 13 uur), of per e-mail via klantenservice@profitent24.nl.