Telefonisch advies van experts via +31 20 26 25 900
  • 10 jaar vervangingsgarantie
  • Topkwaliteit
  • Persoonlijk advies van experts: +31 20 26 25 900
4x8 m partytent - stabiel & waterdicht

Biedt plek voor
ca.64 ca.46

100% waterdicht & zeer UV-bestendig

Gegalvaniseerde stalen constructie

Professionele tent met zeildoek van PE en PVC

Partytent 4x8: de hoogwaardige feesttent op 32m2

Creëer een nieuwe ruimte, tover je buitenzwembad om tot binnenzwembad of vestig een nieuwe, weerbestendige ontmoetingsplek voor je vereniging. De stevige 4x8m partytent is een fantastisch multifunctioneel talent en geschikt voor talloze evenementen!

Welke tent-kwaliteit: Optiline of Profiline?

Profitent24 maakt onderscheid tussen twee kwaliteitslijnen: Optiline en Profiline. De Profiline-lijn bestaat uit stevige partytenten met PVC-zeildoek en de Optiline-lijn heeft partytenten met PE-zeildoek. PE-tenten worden snel opgezet - vooral dankzij de lichtheid en de handigheid van het zeildoek. Ze zijn ook goedkoper dan PVC-tenten. PVC-zeil voelt aan als vrachtwagenzeil, is duurzamer en brandwerend. Heb je ooit PVC-materiaal aangeraakt? De professionele kwaliteit voel je direct, want alleen PVC is zo sterk en scheurvast!

Wil je jouw partytent flexibel gebruiken en niet permanent? Dan is een tent met een licht PE-zeildoek uit de Optiline-lijn ideaal. Is duurzaamheid en een scheurvaste raster-binnenstof belangrijk voor je? Kies dan voor hoogwaardig PVC-zeildoek uit de Profiline kwaliteitslijn en laat je partytent het hele jaar staan. Beide kwaliteitslijnen zijn gemaakt met volledig gegalvaniseerde stalen frames. Ze verschillen niet alleen in doekmateriaal, maar ook in stevigheid.

Waarvoor is de partytent 4x8 meter het meest geschikt?

Ontmoeten en kennis maken

De partytent 4x8m is ideaal voor verenigingen en andere gelegenheden, zoals bijvoorbeeld een bedrijfsfeest. Deze stevige partytent biedt een handig, betrouwbaar en neutraal inloop- en ontmoetingspunt. Hier kun je verenigingsleden ontmoeten en leren kennen. Of het nu gaat om een verenigingsfeest in de tuin of een ontmoetingsplaats voor verenigingen - deze tent is multifunctioneel. Profitent24 biedt een ruime keuze aan kleuren om ervoor te zorgen dat jouw partytent indruk maakt met zijn uiterlijk: van wit, groen en groen-wit tot blauw-wit, grijs-wit en rood-wit. Kies voor een grote, indrukwekkende partytent in de kleur(en) van jouw vereniging!

Wilt je jouw zwembad of terras beschermen tegen slecht weer? De partytent 4x8 is de perfecte oplossing. Van buiten naar binnen - creëer met de overkapping een nieuwe ruimte. Het beste: je hoeft niet te investeren in omslachtige bouwwerkzaamheden, maar krijgt toch een lichtovergoten ruimte - en dat heel voordelig. Je kunt de stevige partytent ook gebruiken als weerbestendige rookruimte voor jouw feest. Geef je gasten het gevoel niet buiten te hoeven staan door hen een overkapping met ramen te bieden.

TIP: Indien je besluit om de partytent 4x8 meter te gebruiken als rookruimte, wordt een tent van hoogwaardig PVC aangeraden. Deze zijn gemaakt van brandwerend materiaal, antislip, zeer UV-bestendig en stevig.

Dat maakt onze partytent zo aantrekkelijk

Aantal staande personen x 0,5 m2 = benodigde ruimte in m2

Is de maat van 4x8 de juiste om je tentruimte optimaal benutten? Perfect! Heb je ook al besloten over het materiaal van het tentdoek, PE of PVC? Super! Maar welke voordelen biedt de partytent 4x8? In de volgende afbeelding hebben we nog meer voordelen van jouw nieuwe, stevige tent voor je samengevat. Van het grondframe tot de zijwanden – je krijgt een gevoel van ruimte voor jouw droompaviljoen!

Frame van een 4x8 m partytent
  1. Optimale versteviging van het dak: Verstevigde bescherming tegen regen en geeft het dak van de partytent extra stevigheid.
  2. Zijwanden en hoogte Optimaal individueel te bevestigen en tot 2,6 m hoog bij de aankoop van de Profiline Professional tent. Je kunt op elk moment gevelzijden met ramen voor elke gewenste maat nabestellen.
  3. Volledig gegalvaniseerd stalen frame: Beschermt tegen corrosie, is zeer sterk en stevig.

Praktische tips & tricks

De opbouwhandleiding voor je stevige Profiline Professional partytent!

Ben je geïnteresseerd in een witte partytent van 4x8m? Moet de partytent de tentkwaliteit Profiline Professional hebben met hoogwaardig PVC? Vraag je je af of het opbouwen moeilijk of zelfs ingewikkeld is aangezien het een stevige overkapping is? We leggen het systeem stap voor stap uit in een YouTube-video! Eén ding verklappen we: de tent is snel opgezet. Druk nu op de afspeelknop, zodat ook jij zonder problemen de tent opbouwt.

FAQ: veelgestelde vragen

Hoe kan de partytent 4x8m verwarmd worden?

Er zijn twee mogelijkheden om jouw paviljoen feesttent te verwarmen: met of zonder stroomaansluiting. Kies je voor een verwarming met stroomaansluiting, dan verdelen warmteventilatoren de warmte snel. Elektrische heaters zijn ook een optie. Gebruik je liever een verwarming zonder stroomaansluiting, dan zijn gasverwarmingen ideaal. Deze hebben voor het verwarmen meer tijd nodig, maar zijn wel te gebruiken zonder stopcontact.

Indien je de partytent op een oneffen, vochtige en vuile ondergrond wil zetten, wordt aangeraden om een tentvloer te plaatsen. Zo bescherm je je tent tegen vocht en vuil. Hiervoor kun je plastic matten gebruiken voor kortstondig gebruik of een betonnen vloer voor langdurig gebruik.

Alles wat je nodig hebt om hem op te zetten, is bij de prijs van je partytent inbegrepen. Je hoeft je geen zorgen te maken over extra gereedschap. Het is echter wel aan te raden om een elektrische schroevendraaier te gebruiken. Hiermee kun je de koppelingen sneller vastschroeven en tijd besparen. Een ladder kan ook handig zijn als je decoratie voor je feest of evenement op het dak van je tent wilt plaatsen.

Alle Profitent24-tenten zijn stevige partytenten. Toch moet je voorbereid zijn op stormen en je partytent indien nodig goed vastzetten of tijdelijk demonteren. Verhoog de stabiliteit van je model bijvoorbeeld met zandzakken of de celvoetset met professionele haringen en grondankers. Het Zekerheids-Plus-pakket wordt aanbevolen voor maximale bescherming. Bel onze deskundige klantenservice en laat je adviseren over hoe je de stabiliteit van je partytent kunt verbeteren.

Ja! We hebben een groot aantal verschillende tassen in het assortiment. Deze tassensets zijn niet alleen ontwikkeld om compact te vervoeren, maar helpen ook om alle onderdelen bij elkaar te houden. Ze dienen ter bescherming van jouw tentmodel - zodat je hem zonder schade weer kunt gebruiken bij je volgende evenement.

Profitent24: Wij tenten

Onze deskundige klantenservice helpt je graag verder

Heb je vragen over de verschillende maten of de zijdelen van de partytenten? Weet je niet zeker of 4x8 de juiste maat is voor jouw feest? Heb je ondersteuning nodig bij de verschillende soorten of materialen dekzeilen (zoals PVC) en staalconstructies? Of ben je op zoek naar geschikte accessoires voor je tent die extra stevigheid geven? Bel onze deskundige klantenservice, ons team adviseert je graag en informeert je over actuele aanbiedingen!

We helpen je graag telefonisch verder:

+31 (0)20-26 25 900
Ma-Vr 9:00 – 18:00 uur
Za 9:00 – 13:00 uur