Telefonisch advies van experts via +31 20 26 25 900
  • 10 jaar vervangingsgarantie
  • Topkwaliteit
  • Persoonlijk advies van experts: +31 20 26 25 900
Flexibel inzetbare 3x3 m partytent

Biedt plek voor
ca. 18 ca. 13

100% waterdicht & UV-bestendig

100% waterdicht

Stangen & buizen gemaakt van gegalvaniseerd staal

Zeildoek van PE en PVC

Partytent 3x3 m: De hoogwaardige Allrounder

De partytent van 3x3 m is een echt allrounder paviljoen. Waarom? De 9 vierkante meters passen makkelijk in elke tuin en zijn geschikt voor verschillende gelegenheden. Of het nu gaat om een voortent voor stacaravans, als hobbyruimte, als buffetoverkapping voor bijvoorbeeld bruiloften, als individuele schuilplaats bij barbecues of als biertent. En het is niet alleen het formaat dat dit waterdichte paviljoen zo aantrekkelijk maakt, maar ook de kwaliteit van de tent - een echte professionele tent!

3x3 partytent waterdicht PE of PVC?

Naast het kiezen van de juiste maat is één ding cruciaal: het juiste materiaal. Moet het zeil van je partytent gemaakt zijn van PE of PVC? PE-tenten zijn doorgaans goedkoper dan PVC-tenten, lichter, compacter om te vervoeren of op te slaan en ook handiger. Dus als je een paviljoen wilt dat snel en mobiel kan worden opgezet, dan is een partytent met PE zeildoek precies wat je zoekt. Wil je jouw paviljoen echter professioneel en voor langere tijd gebruiken, dan is PVC-zeildoek beter. PVC voelt aan als vrachtwagenzeil, is extreem robuust, brandwerend, kan in geval van nood gerepareerd of verlijmd worden en is ook nog eens duurzamer dan PE. Welk materiaal kies jij voor jouw model? Ongeacht welk materiaal je uiteindelijk kiest, één ding is zeker: jouw partytent is 100% waterdicht en stevig, biedt een hoge UV-bescherming en bestaat uit volledig gegalvaniseerde stalen buizen. Bij Profitent24 heten partytenten met PE zeildoek Optiline en behoren partytenten van PVC tot de Profiline-lijn.

Onze meest geliefde Profiline- en Optiline-partytenten

Voor welke toepassing is de partytent 3x3 met zijwanden geschikt?

Een oppervlak eenvoudig en waterdicht uitbreiden

Heb je nog ongebruikte ruimte in de tuin of op het terras? Perfect! Zet hier de stevige partytent 3x3 meter op. Dit paviljoen van 9 vierkante meter is ideaal als weerbestendige schuilplaats of overkapping. Gebruik dit paviljoen om bijvoorbeeld je caravan uit te breiden en een nieuwe waterdichte ruimte te creëren! Plaats dit paviljoen direct naast je caravan en zorg voor een schaduwrijk plekje in de zomer. Voel jezelf hier helemaal thuis – het ideale plekje voor jouw kampeeravontuur! Maar dit paviljoen is ook ideaal als waterdichte hobbyruimte of als kleine overdekte plek aan de steiger.

Wat is er leuker dan gasten uit te nodigen voor een feestje in je eigen tuin zonder de stress van het zoeken naar een geschikte en goedkope feestzaal? Dankzij de partytent ben je flexibel en mobiel en bied je je gasten ook een stevige, hoogwaardige en waterdichte ruimte. De partytent 3x3 meter werkt ideaal als bijvoorbeeld buffetoverkapping. Zet in deze tuintent het buffet op voor je feest en zet er eventueel statafels bij. De tuintent is ook perfect voor kleine verjaardagen of barbecues. Het beste: jij bepaalt de regels, je kunt je helemaal laten gaan wat decoratie betreft en met jouw liefdevolle creaties een blijvende indruk achterlaten op je feest.

Praktische tips & tricks

De juiste accessoires voor onderhoud en het verbeteren van het uiterlijk van de tent

Stijlvolle arabische ingang voor de partytent 3x3 m

Bij Profitent24 vind je in de online shop niet alleen je droompaviljoen maar ook partytentaccessoires. Voor het onderhoud en de opslag van je partytent is het aan te raden een waterafstotende, sterk alkalische reiniger te gebruiken. Met bijvoorbeeld de PE- en PVC-reiniger uit het Profitent24-assortiment verwijder je eenvoudig hardnekkige olievlekken, schimmel, grasvlekken en ander vuil van het zeildoek van je partytent. Wil je een lichte sfeer creëren met een panoramisch uitzicht in je feestpaviljoen, dan zijn gevelwanden of zijdelen met ramen ideaal. Ook zij maken indruk met hun hoge kwaliteit - de gevelwanden en zijdelen met ramen zijn 100% waterdicht, UV-bestendig en gemaakt van PVC. Nu ontbreekt alleen nog de Arabische ingang, die uw 3x3 partytent met zijwanden de sfeer uit 1001 nachten geeft! Plus: deze ingang is ook goed voor het oppervlak voor de tentingang doordat het een waterdicht dak biedt.

Zo bescherm je jouw stevige partytent 3x3 voor slecht weer

Stabiliteit van de 3x3 m partytent verbeteren

Weet je niet zeker wat je moet doen bij regen, sneeuw of sterke wind? En als er zich water op heeft gehoopt op het dak van je paviljoen of als er sneeuw ligt? Wanneer moet je jouw paviljoen afbreken en als je het laat staan, met welke accessoires kan jouw paviljoen dan zo goed mogelijk worden beschermd?

FAQ: Veelgestelde vragen

Ja. Alle partytenten bij Profitent24 hebben een versteviging in het dak. Het is echter wel belangrijk om te weten dat er verschil zit in de mate van versteviging. De dakversterking van Optiline Economy, Profiline Economy en Optiline Premium tenten is enkelvoudig, terwijl de dakversterking van een Optiline Professional en Profiline Premium partytent dubbelvoudig is. Hoe hoger de kwaliteitslijn, hoe sterker het dak van je paviljoen. Je partytent van Profiline Professional kwaliteit heeft zelfs een drievoudige dakversteviging.

De waterdichte en stabiele partytent 3x3 m is bij Profitent24 verkrijgbaar in de kleuren wit, groen en grijs-wit. Als je echter op zoek bent naar de kleuren rood-wit, blauw-wit en beige-wit, raden we je aan een andere lengte te kiezen voor je partytent. Omdat Profitent24 veel verschillende maten aanbiedt, kun je snel een tent met verschillende afmetingen kiezen. De partytent 3x6 m bijvoorbeeld is bij Profitent24 in precies de drie bovengenoemde kleuren verkrijgbaar. Zorg ervoor dat de nieuwe maat ook in je tuin past. Als je het niet zeker weet, meet je de beschikbare oppervlakte best opnieuw op.

Ja, alle tenten bij Profitent24 hebben een versteviging in het dak. Het is echter belangrijk er hier op te wijzen dat er verschillen zijn in intensiteit. De versteviging van het dak van FLEX Light, PRO Smart en FLEX Smart tenten is 1-voudig, terwijl de dakversteviging van een FLEX Plus en PRO Plus paviljoen zelfs 2-voudig is. Hoe hoger de kwaliteitslijn, hoe steviger het dak van uw gazebo. Dus uw PRO Ultra kwaliteit paviljoentent krijgt zelfs 2-3 keer versteviging in het dak.

Nee, alle partytenten van Profitent24 zijn uitsluitend in staal verkrijgbaar. De stalen buizen zijn zowel aan de binnen- als aan de buitenkant volledig gegalvaniseerd. Je metalen partytent is dus optimaal beschermd tegen corrosie, schokken en krassen. Als je echter impliciet op zoek bent naar een aluminium paviljoen, dan vind je dat bij de tuinpaviljoenen of de Easy Up partytenten.

Profitent24: Wij tenten

Partytent 3x3 m Profitent24

Klaar voor alle vragen – onze deskundige klantenservice!

Heb je nog vragen - bijvoorbeeld over de prijzen van onze modellen of ben je op zoek naar een tuintent voor een heel specifieke prijs? Twijfel je over de kwaliteit of kleur van jouw favoriete tentproduct of wil je gewoon persoonlijk advies? Bel ons - onze deskundige klantenservice beantwoordt graag al je vragen!

Wij helpen je graag telefonisch verder:

+31 (0)20-26 25 900
Ma. - vr.: 9 - 18 uur, Za.: 9 - 13 uur