Telefonisch advies van experts via +31 20 26 25 900
  • 10 jaar vervangingsgarantie
  • Topkwaliteit
  • Persoonlijk advies van experts: +31 20 26 25 900
Flexibel inzetbare 3x3 m partytent

Biedt plaats aan
ca. 18 ca. 13

100% waterdicht & UV-bestendig

100% waterdicht

Frame van gegalvaniseerd staal

PE of PVC zeil

Stevige partytent 3x3 kopen

Van de vele tenten die wij verkopen, is de partytent 3x3 m zonder twijfel de meest gewilde. De 3x3 partytent kan voor oneindig veel doeleinden worden ingezet. Die veelzijdigheid zie je terug in de vele verschillende partytenten 3x3 in ons online assortiment: van professionele & luxe 3x3 partytenten tot lichte & goedkope 3x3 partytenten. Dankzij de compacte afmetingen past de 3 bij 3 meter partytent in vrijwel iedere tuin en op ieder terrein.

3x3 partytent waterdicht PE of PVC?

Naast het kiezen van de juiste maat is één ding cruciaal: het juiste materiaal. Moet het zeil van je partytent gemaakt zijn van PE of PVC? PE-tenten zijn doorgaans goedkoper dan PVC-tenten, lichter, compacter om te vervoeren of op te slaan en ook handiger. Dus als je een paviljoen wilt dat snel en mobiel kan worden opgezet, dan is een partytent met PE zeildoek precies wat je zoekt. Wil je jouw paviljoen echter professioneel en voor langere tijd gebruiken, dan is PVC-zeildoek beter. PVC voelt aan als vrachtwagenzeil, is extreem robuust, brandwerend, kan in geval van nood gerepareerd of verlijmd worden en is ook nog eens duurzamer dan PE. Welk materiaal kies jij voor jouw model? Ongeacht welk materiaal je uiteindelijk kiest, één ding is zeker: jouw partytent is 100% waterdicht en stevig, biedt een hoge UV-bescherming en bestaat uit volledig gegalvaniseerde stalen buizen. Bij Profitent24 heten partytenten met PE zeildoek Optiline en behoren partytenten van PVC tot de Profiline-lijn.

Partytent 3x3 met zijwanden: flexibel & praktisch

Onze partytenten maken gebruik van een systeem met flexibele zijwanden. Dit betekent dat de zijwanden van onze partytent 3x3- met uitzondering van de OPTILine Economy - afzonderlijk van elkaar kunnen worden gemonteerd of weggelaten. Je hoeft dus niet de compleet opgebouwde zijkant van de 3x3 partytent te gebruiken, maar kunt het zeil van de zijwand ook deels weglaten. Zo geef je je tent een meer open karakter en creëer je een vlotte doorgang. Ook een optie: bouw geen enkel geveldeel of zijwand van de partytent 3x3 op voor een snelle overkapping - zeker in de zomer wordt de 3x3 partytent regelmatig zo gebruikt! Uiteraard kun je ook alle 4 zijwanden toevoegen.

Partytent 3x3 in verschillende kleuren

Hoewel wit de meest gangbare kleur is voor een 3x3 feesttent, verkopen we de 3x3 partytent ook in groen en grijs met wit. Dit zorgt voor nieuwe inzetmogelijkheden. De groene tent is bijvoorbeeld ideaal in een natuurlijke omgeving met veel bomen en planten. De kleur van het zeil smelt samen met de achtergrond, waardoor de groene 3x3 partytent een wat meer ingetogen en bescheiden karakter krijgt. Wel zo handig als je de tent ook als opslagplaats wil gebruiken. Doordat de tent groen is, vallen gebruikssporen als vuil en viezigheid bovendien minder op. De grijze 3x3 partytent is juist uitbundig en speels: hier is de tent de grote blikvanger. De afwisseling tussen grijs en wit biedt een speelse versiering ten opzichte van de traditionele witte 3x3 partytent. Door het witte dak blijft de tent koeler in de zon.


Partytent 3x3 opzetten

Bij alle partytenten 3x3 m zit een duidelijke handleiding. Hierin wordt stap voor stap uitgelegd hoe de opbouw verloopt. Voor het gemak zijn alle onderdelen van de 3x3 partytent voorzien van nummers. Zo lees je op de bouwtekening met gemak af waar ieder onderdeel moet komen. Sorteer vervolgens alle onderdelen op de grond. Begin met het samenstellen van het dak. Daarna kan het dakzeil over het dakframe gehangen worden. Til vervolgens (eventueel samen met iemand) het dak aan één zijde op en installeer de staanders aan deze zijde. Doe hetzelfde aan de andere zijde en veranker de tent in de bodem. Eventuele verder onderdelen van de frame, zoals grondframe en zijwanden, kunnen daarna nog aangebracht worden. Afhankelijk van het model kost de gehele opbouw met twee personen ca. 30 minuten.


Accessoires 3x3 partytenten

Ingang partytent 3x3 m

De 3x3 partytent wordt standaard geleverd met een frame van gegalvaniseerd staal, een dakzeil, 4 zijwanden, plus scheerlijnen en bodemverankering. Daarnaast verkopen we verschillende producten om de sfeer te verhogen of voor extra bescherming in zware omstandigheden, die je als accessoires aan de 3x3 partytent kunt toevoegen.

De geveldelen zijn standaard voorzien van ritssluitingen, maar niet van vensters. Uitstekend om een ingang te creëren, maar een afgesloten tent kan wat donker zijn. De gevels met vensters bieden een goed alternatief. Doordat daglicht ook aan de gevelzijde binnenkomt, ontstaat er een lichtere sfeer in de tent. Er kan verder ook een ingang aan de zijkant worden gerealiseerd door een zijwand te vervangen met een sfeervolle tentingang.

Stormbestendige 3x3 partytent met stormbanden

Te veel personen uitgenodigd voor een tuinfeestje in de 3x3 m partytent maar nog ruimte over in de tuin? Bekijk eens de regengoot, waarmee twee 3x3 partytenten met elkaar kunnen worden verbonden. Twee 3x3 partytenten vormen zo een partytent van 3 meter breed en 6 meter lang! De twee tenten moeten niet precies even groot zijn - zo lang de maat in de breedte of lengte en de hoogte maar gelijk zijn.

Zeker als de tent in de tuin naast je huis staat, wil je zeker zijn dat hij harde windstoten eenvoudig doorstaat. Daarom bieden we een breed scala aan producten ter versteviging aan, waarmee de tent ook in de winter en tijdens storm kan worden ingezet. Met een set stormbeveiliging, bestaande uit 15 meter lange stormbanden en bodembevestiging, is de 3x3 partytent meer stormbestendig. Met tentvoeten verzwaar je de tent aan de onderkant, voor extra versteviging in zware omstandigheden.

Vervangende onderdelen voor 3x3 partytenten

Voor alle onderdelen van het kleinste boutje tot grote framedelen of het complete dak met dakzeil - ieder onderdeel van de partytent 3x3 kan worden vervangen. Geen zorgen dus als er een onderdeel stuk gaat of je raakt het onverhoopt kwijt. Wij hebben namelijk gegarandeerd tot 10 jaar na aankoopdatum vervangende onderdelen voor je partytent 3x3 beschikbaar. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie.

Veelgestelde vragen

Partytenten met een afmeting van 3 bij 3 meter worden veelvuldig online voor een lage prijs voor verhuur aangeboden. Verhuur lijkt goedkoper dan het kopen van een 3x3 partytent, maar de prijs loopt snel op. De meeste bedrijven rekenen een prijs per dag, ook al heb je een partytent regelmatig langer dan een dag nodig. Mocht je de tent onverhoopt langer nodig hebben, dan is dat niet altijd eenvoudig te regelen en ben je afhankelijk van het verhuurbedrijf. Voor lichte beschadigingen of lastig verwijderbare vlekken wordt borg ingehouden. Het verhuurbedrijf stelt bovendien vaak voorwaarden aan de verhuur, zoals waar en waarvoor de tent gebruikt mag worden. Deze problemen heb je allemaal niet als je een 3x3 partytent online bij ons koopt. De tent kan zo lang gebruikt worden als nodig is, zonder extra kosten. Je hebt geen problemen met borg en kunt zelf bepalen waar je de 3x3 meter partytent voor wil gebruiken. Na gebruik berg je hem netjes op, zodat hij klaar is voor de volgende keer - zonder nogmaals huur te moeten betalen.

Controleer na het afbreken van de tent of de tent nog compleet is en bekijk of er geen beschadigingen in het materiaal zijn. Is dat wel het geval, dan dien je die zo snel mogelijk te repareren. Droog alle onderdelen zorgvuldig af. Met name voor het zeil is dit zeer belangrijk, aangezien het materiaal gaat schimmelen als het nat wordt opgeborgen. We raden aan om de zeilen eerst schoon te maken met een PVC / PE-reiniger. Vervolgens vouw je het zeil netjes op. Zorg ervoor dat alle onderdelen bij elkaar blijven, zodat de tent compleet blijft. Niets is namelijk vervelender dan een verloren onderdeel te moeten zoeken als je snel de partytent naast het huis op wil zetten. Een tassenset voor de 3x3 partytent kunnen wij dan ook sterk aanbevelen.

Wij verkopen uitsluitend 3x3 partytenten van TOOLPORT. Dit merk, actief in verschillende Europese landen, levert verschillende type betrouwbare tentproducten af, onder andere voor de agrarische en de industriële markt. Hun 3x3 partytenten zijn betrouwbaar, voldoen aan hoge standaarden en zijn voorzien van de juiste keurmerken.

Profitent24: de veelzijdige tentexpert

Partytent 3x3 m Profitent24

Klantenservice

Weet je niet precies waar je op moet letten bij het kopen van een partytent 3x3 m? Of heb je nog vragen over onze producten of accessoires? Geen probleem! Onze experts van de klantenservice beantwoorden al je vragen over 3x3 partytenten en toebehoren. Stuur een e-mail naar klantenservice@profitent24.nl of bel ons via +31 (0)20-26 25 900 (Ma. - vr.: 9 - 18 uur, Za.: 9 - 13 uur).

Wij helpen je graag telefonisch verder:

+31 (0)20-26 25 900
Ma. - vr.: 9 - 18 uur, Za.: 9 - 13 uur

  • 1*)
    Oorspronkelijke totaalprijs in deze webshop, incl. 21% btw.