Telefonisch advies van experts via +31 20 26 25 900
+++ Wegens zomervakantie zijn we op volgende zaterdagen gesloten en telefonisch niet bereikbaar: 30/7, 6/8, 13/8, 20/8 en 27/8. +++
  • 10 jaar vervangingsgarantie
  • Topkwaliteit
  • Persoonlijk advies van experts: +31 20 26 25 900
Grote 4x6 m partytent voor de perfecte party

Biedt plaats aan
ca. 48 ca. 34

100% waterdicht

Gegalvaniseerd stalen frame

PE of PVC zeil

Partytent 4x6 meter: het ideale formaat voor jouw tuinfeest

De grote partytent 4x6m heeft het perfecte formaat voor jouw privé feestje in de tuin. Of het nu gaat om een kinderfeestje of een familiefeest - deze stevige alleskunner is ronduit ideaal voor je evenement. De partytent 4x6 - je nieuwe, betrouwbare en onmisbare tent van professionele kwaliteit!

Welk materiaal voor het zeildoek – PE of PVC?

Wil je een professionele partytent 4x6 met een PE zeildoek of heb je liever een zeildoek van PVC? Bij Profitent24 zijn er PE-tenten in Optiline-kwaliteit en PVC-tenten in Profiline-kwaliteit. Een partytent uit de Optiline-lijn met een zeildoek van PE is perfect voor een privé feest, voor een familiefeest of als tijdelijke meubelopslag. Een partytent van Profiline-kwaliteit met een zeildoek van hoogwaardig PVC is ideaal voor een tuinvijver- of veranda-overkapping, een winterverblijf voor planten of als langdurige meubelopslag. Beide materialen zijn van professionele kwaliteit, UV-bestendig en 100% waterdicht, maar partytenten van PE zijn qua prijs net iets goedkoper dan PVC-tenten.

Voor welke gelegenheden is de professionele partytent 4x6 meter het meest geschikt?

Doordat het geen klein, maar relatief groot paviljoen is, is de waterdichte partytent 4x6 m geschikt voor veel verschillende gelegenheden. De 24 m² oppervlakte van de partytent biedt een breed scala aan toepassingsmogelijkheden. Hieronder over twee van deze mogelijkheden meer uitleg gegeven.

Creëer met de tent een extra ruimte

Creëer met je partytent een nieuwe, overdekte buitenruimte. De partytent 4x6 m is ideaal voor bijvoorbeeld de overkapping van je tuinvijver. Dankzij het hoogwaardige materiaal van de tent biedt hij je tuinvijver een goede bescherming tegen regen en kou. Zo voorkom je dat jouw tuinvijver bevriest en bied je jouw vissen onder alle weersomstandigheden een fijn onderkomen. Doordat de tent waterdicht is, kun je hem ook gebruiken als opslagruimte voor meubels. Breid je woonoppervlakte uit met een extra kamer die je flexibel opbouwt en waarmee je tegelijkertijd ook op bouwkosten bespaart.

TIP: Wij raden een PVC-tent aan zodat je nieuwe kamer het hele jaar door optimaal beschermd is. Dankzij het PVC is het zeildoek sterker en de verstevigde constructie maakt je dak ook steviger. Wanneer je een Profiline Premium of Professional partytent koopt, profiteer je niet alleen van versteviging in het dak, maar ook van een grondframe. Grondframes bevestigen de poten van je partytent aan de grond, wat zorgt voor een flinke verbetering in de stabiliteit. Grondframes vind je bij de accessoires in de shop van Profitent24.

Verander uw partytent in een hoogwaardige feesttent! Een ronde verjaardag, een zomerfeest of een familiefeest - hier kunt u zich qua ruimte en decoratie op indrukwekkende wijze uitleven. Bovendien biedt de partytent een ontspannen omgeving en sfeer, die bijzonder geschikt is voor evenementen met kinderen. Zij kunnen zich vrij en onbelemmerd bewegen in de partytent en zijn tegelijkertijd verbonden met de natuur.

TIP: Als u uw partytent voor langere tijd wilt laten staan, is PVC als afdekzeil aan te raden. Maar aangezien u in dit geval de tent waarschijnlijk altijd voor specifieke partijen opzet, is PE ook voldoende. Ook hier is de tent waterdicht en stabiel, maar het dekzeil is lichter en kan dus sneller worden opgezet. Bovendien is dit model goedkoper dan een tent van PVC.

Is de professionele partytent 4x6 m het juiste formaat voor jou?

Heb je het juiste zeilmateriaal gekozen en sluiten de mogelijke toepassingen ook aan bij jouw wensen en ideeën? Maar weet je nog niet zeker welke maat je wil, omdat je in dit model het gevoel van ruimte mist? Geen probleem! Het minimaal benodigde formaat tent is snel uit te rekenen. Gebruik hiervoor gewoon de volgende formule:

Aantal staande personen x 0,5 m² = benodigde ruimte in m²

Het juiste formaat partytent berekenen

Nu is berekend hoeveel vloeroppervlak je nodig hebt voor een paviljoen in bijvoorbeeld je tuin. Wil je echter ook graag informatie over de benodigde ruimte voor biertentensets, rijen stoelen of stoelen met tafels, dan is de hiervoor genoemde formule niet voldoende. Bezoek hiervoor onze pagina: stap voor stap. Nu hoef je alleen nog maar te beslissen over de look van het dak en de zijwanden of zijdelen. Wil je ramen, ingangen of deuren en wil je een wit, groen, blauw-wit, grijs-wit, groen-wit of rood-wit paviljoen?

Praktische tips & tricks

Eenvoudig opbouwen met onze YouTube video!

Heb je nog nooit een professionele tent opgezet? In onze YouTube-video laten we je zien hoe je in een paar stappen een stabiele partytent in elkaar tovert! In dit voorbeeld zie je de partytent 4x6 in de kwaliteit Optiline Economy en dus gemaakt van waterdicht PE. De sterkte van het materiaal in deze partytent is ca. 180 g / m² en de UV-bescherming is 20+. Het frame is niet gemaakt van gecoat aluminium, maar van volledig gegalvaniseerde stalen buizen. Een ander hoogtepunt is het innovatieve kliksysteem - voor snelle montage. Hoe snel is deze waterdichte partytent helemaal op te bouwen?

FAQ: Veelgestelde vragen

Is alles voor het opbouwen inbegrepen?

Om een snelle montage mogelijk te maken, ontvang je bij aankoop alle benodigde materialen voor jouw tent. Je hoeft je geen zorgen te maken over extra gereedschap. Het is echter wel aan te raden om naast een tweede persoon ook een elektrische schroevendraaier te gebruiken en eventueel een ladder. Een tweede persoon kan erg van pas komen, vooral bij het bevestigen van het dakzeil.

Nee, er is geen grondzeil beschikbaar. Kiest je echter voor een partytent van PVC, dan is jouw tent voorzien van een verlengd vloerschort. Dit laat regen ver genoeg van de tent weglopen, beschermt tegen wind en voorkomt ook het binnendringen van vocht vanuit de grond. In onze online shop vind je ook de juiste accessoires voor de vloer - zoals vloerbevestigingen en grondframes.

Ja. Wij bieden tassen voor partytenten aan in verschillende maten. Deze zijn niet alleen geschikt om de tenten in te vervoeren, maar helpen je ook om alle losse onderdelen samen op te bergen. Ons assortiment bevat waterdichte tassen, zoals deze Oxford tassenset voor PE-party- en opslagtenten. Alle sets zijn gecategoriseerd op sterren, dus tassen van 3-sterren kwaliteit zijn goedkoper dan tassen met 5 sterren.

Voor verwarming heb je de juiste accessoires nodig. De keuze voor een verwarmingsmethode hangt ervan af of je met of zonder elektriciteit wilt verwarmen. Elektriciteit heb je bijvoorbeeld nodig bij hitteventilatoren of elektrische heaters. Bij gaskachels is er geen stopcontact nodig, maar heb je meer tijd nodig om de tent op te warmen.

De zijwanden of zijdelen van onze partytenten zijn ademend en zorgen zo voor een optimale toevoer van frisse lucht. Bovendien hebben onze zijwanden of zijdelen het voordeel dat ze afzonderlijk kunnen worden bevestigd en verwijderd. Wie wil er nu klamme, vochtige lucht in de partytent? Schimmel kan ook ontstaan bij een te hoge luchtvochtigheid. Daardoor is het des te belangrijker om te zorgen voor frisse lucht en een aangename atmosfeer.

Profitent24: Wij tenten

Een beige-witte partytent staat in de tuin

Heb je vragen? Bel met onze deskundige klantenservice!

Heb je nog vragen over de partytent 4x6m? Heb je nog nooit een professionele tent opgezet en wil je nog een paar tips zodat je dit snel en gemakkelijk kunt doen? Of wil je meer weten over actuele aanbiedingen en prijzen? De deskundige klantenservice van Profitent24 helpt je graag verder!

Wij helpen je graag telefonisch verder:

+31202625900
ma. - vr. 09:00 - 18:00 uur
za. 09:00 - 13:00 uur

  • 1*)
    Oorspronkelijke totaalprijs in deze webshop, incl. 21% btw.