Telefonisch advies van experts via +31 20 26 25 900
  • 10 jaar vervangingsgarantie
  • Topkwaliteit
  • Persoonlijk advies van experts: +31 20 26 25 900
Grote 4x6 m partytent online kopen

Biedt plaats aan
ca. 48 ca. 34

100% waterdicht

Frame van gegalvaniseerd staal

PE of PVC zeil

Stevige partytent 4x6 m online kopen

Organiseer het perfecte evenement of feest in de tuin met een partytent 4x6 m! Gebruik de 4x6 partytent daarnaast voor praktische doeleinden, zoals een overdekte lunchruimte of een tijdelijke plaats om materiaal op te slaan tijdens een verbouwing. Die veelzijdigheid zie je terug in ons online assortiment. Van een lichte 4x6 meter partytent van PE inclusief gebruiksvriendelijk kliksysteem tot stevige 4x6 PVC tenten, geschikt voor professionele inzet.

Partytent 4x6 meter: PE of PVC zeil?

Voor de 4x6 partytent heb je keuze uit twee verschillende typen zeil. De eerste optie is een zeil van PE (polyetheen). Dit is een licht en gebruiksvriendelijk materiaal. Hierdoor zijn PE partytenten van 4x6 meter gemakkelijk op te bouwen en te demonteren. Ze nemen ook minder ruimte in bij de opslag en zijn eenvoudig te vervoeren. 4x6 PE partytenten zijn met name populair bij particulieren, die hun tent sporadisch en kortdurig gebruiken.

De tweede optie is de 4x6 PVC partytent. De dakzeilen, gevelwanden en zijwanden van dit product zijn zwaarder, maar vooral steviger, duurzamer en meer bestand tegen scheuren en vuur. Bepaalde 4x6 partytenten zijn voorzien van een certificaat van brandvertragendheid. Dit maakt de 4x6 PVC partytent perfect voor professioneel en langdurig gebruik.

Vergelijk PE & PVC partytent 4x6

Opbouw 4x6 partytent

De tent wordt geleverd met een duidelijke handleiding, waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe een 4x6 partytent moet worden opgezet. Alle onderdelen op de bouwtekening zijn genummerd, zodat het gemakkelijk is om te zien waar ieder onderdeel van de 4x6 partytent hoort. Hoewel het mogelijk is om de tent in je eentje op te zetten, raden we het aan om minstens één helper te regelen.

Sorteer altijd eerst alle onderdelen en leg ze bij elkaar op de grond, zodat je gemakkelijk het volgende deel dat je nodig hebt kunt vinden. De tent wordt inclusief gereedschap geleverd. Iedere opbouw begint met de constructie van het dak. Als je een grondzeil onder de 4x6 partytent wil plaatsen, plaats je eerst het grondzeil en bouw je de tent daarop op. Daarna gaat het dakzeil eroverheen. Til één kant van het frame op, zodat je de staanders aan deze kant onder het dak kunt plaatsen. Doe vervolgens hetzelfde aan de andere kant. De overkapping is al compleet. Veranker de tent in de grond. Indien gewenst kunnen de zijwanden en geveldelen nog worden bevestigd met de meegeleverde elastieken.

Meer informatie nodig? Bekijk dan de opbouwvideo, waarin een PROFILine Professioneel (kleur: blauw met wit) volledig wordt opgebouwd.

Accessoires 4x6 partytenten kopen

Iedere standaard 4x6 partytent kan worden aangepast door het toevoegen van accessoires aan je bestelling. Met deze aanvullende producten wordt je tent veelzijdiger en vergroot je het gebruiksgemak.

4x6 partytent vergroten

Zo kun je de partytent groter maken door twee tenten te verbinden met een regengoot. De twee te verbinden tenten dienen even hoog, en even breed óf even lang te zijn. De PVC regengoot zorgt voor een waterdichte verbinding tussen de twee partytenten, waardoor je gasten ook droog staan in de overgang. Met een brandvertragende scheidingswand van wit PVC deel je een 4x6 partytent juist op in kleinere ruimtes. Zo creëer je meerdere vertrekken, met ieder zijn eigen toepassing.

4x6 partytent vergroten

4x6 partytent ingang

Ook de ingang van de tent kan worden aangepast met alternatieve tentingangen. De standaard ingangen van de tent bevinden zich aan de voorste en achterste gevelzijde. Deze gevelzijden zelf kunnen met ritssluitingen worden open- of dichtgeritst. Je kunt de gevelzijden echter aanpassen met de gevels met vensters, die verkrijgbaar zijn in wit en groen. Via de vensters komt extra daglicht binnen, wat zorgt voor een open en lichte sfeer. Je kunt ook een afsluitbare ingang aan de zijkant realiseren met zijwanden met ritssluiting. Wellicht de fraaiste oplossing is de Arabische ingang, waarmee het doek van een zijwand wordt omgetoverd tot een luifel - ideaal voor een overdekte en uitnodigende ingang.

4x6 tent ingang

4x6 partytent verstevigen

De meest praktische producten uit ons assortiment accessoires zijn de onderdelen waarmee de tent steviger staat. Met extra bodembevestigingen van roestvrij staal wordt de tent veilig en zorgvuldig in de grond bevestigd. Met de stormbeveiliging blijft de partytent ook bij harde wind stevig op zijn plaats staan.

4x6 partytent verstevigen

FAQ: Veelgestelde vragen

Is een partytent 6x4 meter hetzelfde als een partytent 4x6 meter?

De begrippen '6x4 partytent' en '4x6 partytent' worden zo vaak als synoniem gebruikt, dat hiermee praktisch hetzelfde product wordt bedoeld. De maten van een partytent worden meestal genoteerd als Breedte x Lengte. In het geval van 4x6 betekent dit dat de partytent 4 meter breed en 6 meter lang is. Schrijf je het als 6x4, dan spreek je van een partytent die 6 meter breed is en 4 meter lang. Dit is echter zo'n bijzonder formaat, dat men ervan uit mag gaan dat met een 6x4 partytent ook een tent van 4 meter breed en 6 meter lang bedoeld wordt.

Online bestaat een groot aanbod 4x6 m partytent verhuur. Doordat de prijs lager ligt dan de aankoop van een nieuwe tent, lijkt het wellicht interessanter om 4x6 partytent te huren. Er kleven echter wat nadelen aan het huren van een partytent. Je kunt voor het genoemde bedrag namelijk slechts één keer gebruik maken van de partytent, tijdens de afgesproken huurperiode. Mocht de tent langer nodig zijn, dan kost dat vaak extra. Bij schade worden aanvullende kosten in rekening gebracht of je bent de borg kwijt. Bovendien mag de tent niet altijd gebruikt worden voor de doeleinden die je voor ogen had, terwijl een van de voordelen van een partytent juist zijn veelzijdigheid is. Al deze problemen zijn niet aan de orde bij het kopen van een 4x6 partytent. Je kunt de tent zo vaak gebruiken als je wilt. Na afloop berg je hem netjes op, klaar voor het volgende feest of evenement - zonder nogmaals huur te betalen.

Een 4x6 partytent biedt een overdekte ruimte van 24 vierkante meter. Een persoon die staat neemt ongeveer 0,5 vierkante meter in, waardoor een 4x6 partytent geschikt is voor 48 personen. Dit is wel op voorwaarde dat iedereen staat en het interieur niet verder is ingericht met tafels, stoelen of statafels. Een persoon die op een stoel zit heeft ongeveer 0,7 vierkante meter nodig. Als je de 4x6 partytent in een bioscoopinrichting indeelt, met stoelen in lange rijen, dan passen er dus 34 personen in.

Profitent24: Wij tenten

4x6 partytent voor in de tuin

Heb je vragen? Bel met onze deskundige klantenservice!

Weet je niet precies waar je op moet letten bij het kopen van een partytent 4x6 m? Of heb je nog vragen over onze producten of accessoires? Geen probleem! Onze experts van de klantenservice beantwoorden al je vragen over 4x6 partytenten en toebehoren. Stuur een e-mail naar klantenservice@profitent24.nl of bel ons op onderstaand telefoonnummer.

Wij helpen je graag telefonisch verder:

+31202625900
ma. - vr. 09:00 - 18:00 uur
za. 09:00 - 13:00 uur

  • 1*)
    Oorspronkelijke totaalprijs in deze webshop, incl. 21% btw.