Telefonisch advies van experts via +31 20 26 25 900
  • 10 jaar vervangingsgarantie
  • Topkwaliteit
  • Persoonlijk advies van experts: +31 20 26 25 900

Praktische accessoires voor partytenten

Er zijn talrijke mogelijkheden je partytent uit te breiden en op te waarderen. Rust je partytent uit met een verwarming, geef je partytent een nieuwe look of maak een andere ruimtelijk indeling in de partytent. Dit zijn maar een paar opties. Hier lees je, welke accessoires er voor je partytent zijn en welke voordelen deze met zich meebrengen.

Gevelwanden met ramen: Zorgen voor meer lichtinval in de partytent en zorgen voor transparantie, die je vanuit de partytent een uitzicht biedt naar alle richtingen – je gasten zullen van deze met licht overgoten openheid houden. Gevelwanden met ramen zijn van uiterst sterk PVC materiaal, dat 100% waterdicht, UV-bestendig en brandvertragend is. De ingangen met ingestikte ritssluitingen zijn snel en eenvoudig te openen en te sluiten.

Naar de categorie: Gevelwanden met ramen

Scheidingswanden: Je wilt de ruimte in de partytent verdelen in bijvoorbeeld een catering- en eetgedeelte? Brandveilige scheidingswanden van PVC zijn snel en eenvoudig met de meegeleverde tent-elastieken te installeren en verdelen je partytent in meerdere ruimtes: Maak bijvoorbeeld een vertrekje waar artiesten zich kunnen terugtrekken, een garderobe of een kleedcabine. Bovendien zijn kleinere, afzonderlijke ruimtes makkelijker te verwarmen.

Naar de categorie: Brandveilige scheidingswanden

Verbindingsgoot/Regengoot: Met verbindingsgoten zijn partytenten tot een geheel te combineren, daardoor breid je je tentruimte uit. Bovendien zorg je ervoor, dat regenwater optimaal tussen de aan elkaar grenzende partytenten kan weglopen, zonder dat er water tussen de partytenten terecht kan komen.

Naar de categorie: Verbindingsgoot/regengoot

Tent ingangen: Enerzijds bieden wij PVC zijwanden met ritssluitingen aan, die snel, zonder tent-elastieken te moeten verwijderen, te openen zijn. Anderzijds kun je met onze Arabische ingang een kleine overdekte lounge voor de partytent maken, die bijvoorbeeld bij slecht weer door rokers kan worden gebruikt.

Naar de categorie: tent ingangen

Accessoires voor meer stabiliteit:

Zandzakken: Ter stabilisering van partytenten zijn gevulde zandzakken uitstekend als voetpuntbevestiging van het frame of als verzwaring voor de op de grond liggende zeilen te gebruiken. Ongevuld kunnen zandzakken plaat besparend en eenvoudig opgeslagen worden. Op het moment hebben wij geen zandzakken in ons assortiment.

Grondframe: Mocht je partytent niet over een grondframe beschikken, verbeter je met de aankoop van dit accessoire de standvastigheid en stabiliseer je bovendien de gehele constructie. Het optionele grondframe is met klemmen en bouten snel en eenvoudig te monteren en is gedeeltelijk of in zijn geheel op te bouwen.

Naar de categorie: Grondframe

Bodembevestigingen: Geef de partytent een betere standvastigheid door speciale voeten, beton ankers of grondpinnen. Deze zijn telkens voor verschillende ondergronden geoptimaliseerd. Speciale voeten worden verzwaard door wasbeton platen en zijn geschikt voor een harde ondergrond, waar niet in geboord mag worden. Voor harde ondergronden, waar wel in geboord mag worden, zijn er betonankers. Grondpinnen zijn uitsluitend geschikt voor een zachte bodem zoals gras of zand.

Naar de categorie: Bodembevestigingen

Stormbeveiliging: Zodat je partytent ook bij slecht weer op de bodem blijft staan, zijn er stormbeveiligingen. Deze bevatten robuuste spanbanden van extra sterk geweven materiaal en stabiele grondpinnen of betonankers. Ze geven de partytent meer standvastigheid en kunnen voor alle party- en opslagtenten worden gebruikt.

Naar de categorie: Stormbeveiliging

Zekerheids plus pakket: Wie wind, sneeuw en regen wil pareren, rust zijn partytent met het zekerheids plus pakket uit. Tenten van de lijn PROFESSIONAL en PROFESSIONAL PLUS krijgen door het pakket zelfs een statica en houden daarmee bij gebruik van deze beveiliging stand bij een windkracht tot max. 10 of een sneeuwlast tot max. 50 kg/m². Het pakket bevat een extra versteviging van de constructie door een speciaal ontworpen staaldraad systeem en een bodemverankeringssysteem met versterkte spanbanden.

Naar de categorie: Zekerheids plus pakket

Tent-accessoires voor de reiniging, reparatie en opslag:

PVC- en PE-reiniger: Voor het opbergen van een partytent moeten vervuilingen verwijderd worden. Hiervoor zijn hoog-alkalische reinigers bijzonder geschikt. Deze verwijderen moeiteloos vervuilingen van PVC- of PE-partytenten en verhogen de levensduur.

Naar de categorie: PVC- en PE-reiniger

Reparatiesets PVC: Om reparaties aan tenten uit te voeren, hebben wij reparatiesets. Hiermee zijn ingescheurd PVC of uitgescheurde ringen kinderlijk eenvoudig te repareren. Een reparatie gebruiksaanwijzing is bij de set ingesloten.

Naar de categorie: Reparatiesets PVC

Tassensets: Uitstekend voor de opslag of voor het transport van tenten geschikt, zijn onze hoogwaardige merk-draagtassen van robuust Oxford-materiaal. Deze zijn met een water- en vuilafstotende laag en stabiele merkritssluitingen uitgerust.

Naar de categorie: Tassensets

Overige accessoires:

Verwarmingen: Wij bieden twee verschillende verwarmingsmogelijkheden aan, waarmee je je tent kunt verwarmen: Een gas-hete lucht straler (4,4 kW) en een gas-heteluchtkanon (10kW). Beide worden aangedreven met propaan-of butaangas en zijn universeel te gebruiken.

Naar de categorie: Verwarmingen

Tent-elastieken: Voor een optimale bevestiging van zij- en geveldelen zijn tent-elastieken ideaal. Deze bieden het zeil speelruimte bij bewegingen en voorkomen zo schade door wind. De tent-elastieken zijn in verschillende lengtes beschikbaar en bestaan uit een robuuste plastic-bol en een stevige rubberen band.

Naar de categorie: Tent-elastieken