Telefonisch advies van experts via +31 20 26 25 900
  • 10 jaar vervangingsgarantie
  • Topkwaliteit
  • Persoonlijk advies van experts: +31 20 26 25 900

Reiniging van partytenten

Wie zijn partytent goed verzorgt, kan zijn partytent vele jaren gebruiken. In het artikel lees je waardevolle tips voor de reiniging en opslag.

Het is heel eenvoudig, je partytent te verzorgen. Gebruik een in een sopje vochtig gemaakte doek om vuil te verwijderen. Het beste kun je de partytent reinigen als hij nog opgebouwd staat. Hierdoor ontgaan je enerzijds geen vlekken en anderzijds zijn alle plekken makkelijk te bereiken. Omdat het dak alleen met een ladder kan worden bereikt, kun je overwegen, eerst de zij- en gevelwanden te reinigen en te drogen. Daarna kunnen deze samen met de frame-voeten worden afgebroken en kan het dak vanaf de bodem worden gereinigd. Laat het dakzeil daarna eenvoudig op het dak-frame drogen.

Hardnekkige vervuiling verwijderen

Professionele PVC/PE reiniger

Mochten vervuilingen zeer hardnekkig zijn, raden wij onze PVC- en PE-reiniger aan. Dit is een hoog-alkalische reiniger, die op moeiteloze wijze alle watervaste oppervlaktes reinigt. Na de reiniging van de partytent moet je het zeil met helder water afspoelen en laten drogen.

Professionele PVC- en PE-reiniger kopen!

Letten op volledigheid

Let er voor het opbergen op, dat de tent compleet is. Als checklist kan de gebruiksaanwijzing worden gebruikt, waar alle onderdelen op vermeld staan. Het zou vervelend zijn als bij de volgende opbouw onderdelen ontbreken en je eventueel geen tijd meer hebt passende vervangende onderdelen te verschaffen. Overigens: Profitent24.nl biedt voor veel partytenten een garantie op reserveonderdelen tot 10 jaar na de aankoopdatum.

Belangrijk: Alleen gedroogde zeilen opslaan

Na de reiniging moeten de zeilonderdelen volledig drogen. Laat deze op het frame hangen of gebruik een soort drooglijn, die het mogelijk maakt, dat overal aan het zeil lucht kan komen. Daarna kun je je partytent inpakken en opslaan. Let er in ieder geval op, dat de partytent geen plakkerige of vochtige plekken heeft. Wordt de tent ongereinigd ingepakt, bestaat het gevaar, dat het zeil vastplakt of dat er schimmel ontstaat.

Opslag en transport van partytenten

Tassensets voor partytenten

Zodat jij je partytent professioneel kunt opbergen en transporteren biedt Profitent24.nl passende tassensets, die op de verschillende tent-maten zijn afgestemd. Deze zijn van hoogwaardig Oxford-materiaal gemaakt, water- en vuilafstotend gecoat en voorzien van een merkritssluiting. Daarmee breng je je tent comfortabel van A naar B en terug.

Tassensets is verschillende maten in een overzicht bekijken